Αναζήτηση: 
 
Το βιβλίο που ταξίδευε

Το βιβλίο που ταξίδευε

Πένυ Παπαδογεώργη
Ξεχασμένο στο ράφι του βιβλιοπωλείου του κυρίου Αρνώ, το Βιβλίο βλέπει τις άδειες του σελίδες να κιτρινίζουν καθώς ο καιρός περνά. Κανείς δεν ενδιαφέρεται γι’αυτό. Θα ήθελε να φύγει, να ελευθερωθεί από τη σκλαβιά του αλλά η τύχη δεν το βοηθά. Ώσπου μια μέρα, η κυρία Μιράντα αποφασίζει να το αγοράσει από περιέργεια. Βγαίνοντας όμως από το βιβλιοπωλείο το ξεφυλλίζει και το πετάει. Παρ’ όλο που αυτό είναι προσβλητικό για ένα βιβλίο, εκείνο εκμεταλλεύεται την ελευθερία του κι αρχίζει να ταξιδεύει γεμίζοντας τις σελίδες του με ιστορίες και εικόνες που συναντά στο διάβα του. Ενώ οι ήρωες επηρεάζονται από το περιεχόμενο του Βιβλίου, εκείνο αποκτά σιγά-σιγά ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Τότε αποφασίζει να απελευθερώσει τη χαμένη Γνώση που βρίσκεται εγκλωβισμένη στον Πύργο των Άλλων.
…Ένα μυθιστόρημα για κείνους που αναζητούν τη χαμένη γνώση μέσα από τα παραμύθια. Ένα ταξίδι σε χώρες φανταστικές μα πιο πραγματικές κι από τις αληθινές...
Τιμή : 15.00€  -  160 Σελίδες  -  ISBN : 9782748365436  -  Διηγήματα   
> Διαβάστε τις πρώτες σελίδες > Για παραγγελία:
 
Πένυ Παπαδογεώργη Η Πένυ Παπαδογεώργη γεννήθηκε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη συγγραφή από τα εφηβικά της χρόνια. Έχουν εκδοθεί τα βιβλία της «Τη προσφιλεστάτη εξαδέλφη», μυθιστόρημα, και «Ανυπεράσπιστα», ποιητική συλλογή, από τις εκδόσεις Καλέντη και «Όλα μου τα αύριο είναι δικά μου», μυθιστόρημα, από τις εκδόσεις Λιβάνη. Είναι γεωπόνος - διδάκτωρ της διδακτικής των επιστημών και εργάζεται στη μέση εκπαίδευση από το 1985. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια διδάσκει στο Βαρβάκειο Γυμνάσιο.