Αναζήτηση: 
 
To ατύχημά μου, η ζωή μου, το μέλλον των ανθρώπων

To ατύχημά μου, η ζωή μου, το μέλλον των ανθρώπων

Σταύρος Ντούσιας
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ο Σταύρος Ντούσιας εξωτερικεύει τις σκέψεις και τις απόψεις του, επιδιώκοντας να προβληματίσει τον αναγνώστη. Το βιβλίο είναι ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του
συγγραφέα και του αναγνώστη. Πρόκειται για μια προσέγγιση σε ζητήματα όπως η Ζωή, η Θρησκεία, το Σύμπαν, αλλά και στην προσωπική ζωή του συγγραφέα, ειδικότερα στο ατύχημα που του στιγμάτισε τη
ζωή. Αναλύει καίρια θέματα, όπως η οικονομική κρίση, περιγράφει τις πιο σημαντικές στιγμές από τη ζωή του, τις σωματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις που είχε το ατύχημα στην καθημερινότητά του, θέτει ερωτήματα για το μέλλον των ανθρώπων και δηλώνει αντίθετος σε μια ζωή δίχως συμπόνια και ανθρωπιά.
Τιμή : 23.00€  -  402 Σελίδες  -  ISBN : 9789609745222  -  Aυτοβιογραφία   
> Διαβάστε τις πρώτες σελίδες > Για παραγγελία:
 
Σταύρος Ντούσιας Ο Σταύρος Ντούσιας γεννήθηκε το 1965. Είναι απόφοιτος του Αρχαιολογικού τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Γνωρίζει Γαλλικά και Σερβοκροάτικα.
Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται η μουσική και το ψάρεμα. Αγαπάει τη μουσική και στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε μουσικά σχήματα ως κιθαρίστας. Έχει ασχοληθεί με τη σύνθεση μουσικής, με τη δημιουργία ηλεκτρικών κιθαρών, καθώς και με τον εξολοκλήρου σχεδιασμό και την κατασκευή ξύλινων ψαροντούφεκων.
Σε ηλικία 38 ετών ένα ατύχημα τον άφησε με σπαστική τετραπληγία. Στα 48 του πια εκδίδει αυτό το βιβλίο.

http://stavrosdousias.blogspot.gr/