Αναζήτηση: 
 


Η άλλη Ελισάβετ και οι άλλοι

Η άλλη Ελισάβετ και οι άλλοι

Σωτήρης Γ. Χασιώτης
Η Ελισάβετ είναι μια όμορφη γυναίκα, τακτοποιημένη στην καθημερινότητα μιας συνηθισμένης οικογενειακής ζωής, και η εξωσυζυγική περιπέτεια στην οποία αφήνεται να παρασυρθεί, πιο πολύ από απερίσκεπτα σκανδαλιάρικη διάθεση παρά από τυραννική ερωτική δίψα –αλλά και πάλι, ποιος μπορεί να είναι τόσο βέβαιος;–, είναι κι αυτή επίσης συνηθισμένη και τέτοια θα μπορούσε να παραμείνει αν σκοτεινή επιθυμία γι’ αυτή την περιπόθητη γυναίκα δεν την παγίδευε σ’ ένα λαβύρινθο. Εδώ θα δώσει τον αγώνα της ζωής της, μυστικής και φανερής, και θα διασταυρώσει το δρόμο της με πρόσωπα που ακολουθούν τη μοίρα τους, αλλά θα καθορίσουν και τη δικιά της.
Καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι μας, ακούγονται μερικοί στίχοι και συχνότερα κάποιες ιστορίες του κρεβατιού, απρόθυμες να περιοριστούν στα ανούσια όρια της σεμνοτυφίας, αλλά πάντα πρόθυμες να παίξουν με τη σκιά τους, σαν μαγικά παραμύθια με πολλές εκδοχές, καλή υπόκρουση για ένα μυθιστόρημα με περιπλοκές ερωτικής ή αστυνομικής ίντριγκας, μέχρι τις τελευταίες ευτυχισμένες σελίδες, αυτό το εγγυόμαστε!
Τιμή : 23.00€  -  450 Σελίδες  -  ISBN : 9789609745529  -  Μυθιστόρημα   
> Διαβάστε τις πρώτες σελίδες > Για παραγγελία:
 
Σωτήρης Γ. Χασιώτης Ο Σωτήρης Γ. Χασιώτης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές του, φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και απέκτησε την ειδικότητα του καρδιολόγου .
Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Ψαροπούλου, νηπιαγωγό, και έχει δυο γιους, τον Γιώργο, μαθηματικό-τραπεζικό, και τον Γιάννη, κοινωνικό ανθρωπολόγο-εκπαιδευτικό.
Έγραψε τα εξής μυθιστορήματα : “Αναζητώντας την Ευρυδίκη” (Εκδόσεις Ωκεανός 2009), “Η Άλλη Ελισάβετ και οι Άλλοι”, “Τα Καλά Χρόνια” (αυτά τα τρία αποτελούν κατά κάποιο τρόπο μια χαλαρή τριλογία).