Αναζήτηση: 
 
Βαραάτ

Βαραάτ

Ηλίας Τριανταφυλλόπουλος
Στην Κάλμα, μια μελλοντική κοινωνία που επιβίωσε ενός καταστρεπτικού πολέμου, οι άνθρωποι έχουν εναποθέσει την εξουσία στον Βαραάτ, έναν υπολογιστή απεριορίστων δυνατοτήτων. Δραστηριοποιούμενοι σε ένα περιβάλλον απόλυτου προγραμματισμού, επιτήρησης και ελέγχου, οι πολίτες της Κάλμα έχουν την ψευδαίσθηση της ευτυχίας… Υποσχόμενος την αθανασία, ο Βαραάτ κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν την παραδοσιακή μέθοδο αναπαραγωγής και να υιοθετήσουν ειδικές γενετικές μεθόδους, με αποτέλεσμα την έκλειψη των δύο φύλων.
Ο Άνχελ, ένας χαρισματικός επιστήμονας και μοναδικός επιζών ενός περίεργου διαστημικού ατυχήματος προ ετών, κατηγορείται για παραβατική συμπεριφορά και κατόπιν ερευνών της Ασφάλειας ανακαλύπτεται ότι διεξήγαγε (χωρίς άδεια φυσικά) πειράματα γενετικής σε σχέση με τα ανθρώπινα φύλα. Ο Βαραάτ συνειδητοποιεί σιγά-σιγά τους κινδύνους που προκύπτουν και προσπαθεί να ματαιώσει τα σχέδια του Άνχελ πριν να είναι πολύ αργά…
Τιμή : 19.00€  -  304 Σελίδες  -  ISBN : 9782748354478  -  Επιστημονική φαντασία   
> Διαβάστε τις πρώτες σελίδες > Για παραγγελία:
 
Ο Ηλίας Τριανταφυλλόπουλος ζει σε ένα χωριό της Ηπείρου, έχοντας επιλέξει τον τόπο κατοικίας του σε άμεση συνάρτηση με την ομορφιά της φύσης. Έχει σπουδάσει Φυσική στην Αθήνα και την Αγγλία και εργάζεται ως εκπαιδευτικός.