Αναζήτηση: 
 
Ημέρες 63

Ημέρες 63

Μαρίνα Ακτύπη-Καρακάση
Η Σάρα Φίλιπς, που διευθύνει την αεροπορική εταιρεία FSM Airlines, δέχεται την επίθεση του κακοποιού Τέρι Ζάνιξ. Η παρέμβαση του επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, λοχαγού Τζος Μπαρ, που παρίσταται τυχαία στο συμβάν, αποβαίνει σωτήρια για εκείνη. Τη διερεύνηση της υπόθεσης, η οποία συνδέεται με το οικονομικό σκάνδαλο που κλυδωνίζει τη βιωσιμότητα της εταιρείας, αναλαμβάνει ο λοχαγός σε μια προσπάθεια να προστατέψει τη Σάρα, εκθέτοντας σε κίνδυνο την καριέρα και τη ζωή του.
Θα καταφέρει ο λοχαγός να βρει τους ενόχους, αλλά και να επαναπροσδιορίσει τις αρχές του, αντιμετωπίζοντας τον ίδιο του τον εαυτό; Είναι έτοιμη η Σάρα να υποβληθεί σε δραματικές ανατροπές, ώστε να κερδίσει τον έλεγχο της ζωής της;
Τιμή : 29.00€  -  422 Σελίδες  -  ISBN : 9789609745246  -  Μυθιστόρημα   
> Διαβάστε τις πρώτες σελίδες > Για παραγγελία:
 
Μαρίνα Ακτύπη-Καρακάση Η Μαρίνα Ακτύπη-Καρακάση γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε Παιδαγωγικά στην Αθήνα, όπου δίδαξε. Με τον σύζυγό της απέκτησε δύο κόρες και μια ευτυχισμένη οικογένεια. Το μυθιστόρημα αποτελεί μια συγγραφική δουλειά που απευθύνεται εκτός της σχολικής αίθουσας, αφού στη διάρκεια της καριέρας της έγραφε και διασκεύαζε θεατρικά έργα και παραστάσεις για μικρά παιδιά.