Αναζήτηση: 
 
Ο πάγκος

Ο πάγκος

Κωνσταντίνα Ρεμπή
O πάγκος είναι μια προσπάθεια σύνθεσης της εποχής μας. Μιας εποχής που το χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι ο φόβος. Ο φόβος για το αύριο και το αβέβαιο μέλλον. Άνθρωποι καθημερινοί, που ζουν στην Ελλάδα της κρίσης και τους συνδέει όλους το γεγονός ότι έχουν κατά κάποιον τρόπο υποστεί τις συνέπειές της.
O πάγκος δένει δύο φίλες και συναδέλφους που μοιράζονται τις σκέψεις και τα προβλήματά τους. Δύο φίλες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, που αντιμετωπίζουν τη ζωή με διαφορετικό τρόπο. Μέσα από τον Πάγκο γνωρίζουν κι άλλους ανθρώπους, άλλους καλούς και άλλους κακούς.
Τελικά, για να μπορέσεις να επιβιώσεις, πρέπει να ενσωματωθείς στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον ή μήπως η ενσωμάτωση οδηγεί στην αυτοκατάργηση;
Ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες της αλλαγής στους ανθρώπους;
Τιμή : 9.00€  -  86 Σελίδες  -  ISBN : 9789609745390  -  Μυθιστόρημα   
> Διαβάστε τις πρώτες σελίδες > Για παραγγελία:
 
Κωνσταντίνα Ρεμπή Η Κωνσταντίνα Ρεμπή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Σπούδασε νομικά και ψυχολογία. Έχει δουλέψει ως δικηγόρος και καθηγήτρια. Μια σειρά διηγημάτων της με τίτλο «Η κυψέλη» έχει δημοσιευθεί το 2006 από τις εκδόσεις Ιωλκός. «Η παρακμή των υπογείων», το πρώτο της μυθιστόρημα, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λευκή Σελίδα. «Ο πάγκος» είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της.