Αναζήτηση: 
 
Πάτσγουορκ & Quilting αλά Ελληνικά

Πάτσγουορκ & Quilting αλά Ελληνικά

Μάνια Χατζηιωαννίδη
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι το πρώτο βιβλίο στα Ελληνικά για τις τεχνικές του Πάτσγουορκ και του Quilting. Περιλαμβάνει τις πολύ βασικές τεχνικές και θα σας οδηγήσει χέρι-χέρι στην κατάκτησή τους.
Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου υπάρχουν 16 σχέδια σε εκατοστά και ίντσες με οδηγίες βήμα-βήμα και φωτογραφίες, προκειμένου να σας βοηθήσουν να εμπεδώσετε όσα μάθατε στο πρώτο μέρος και να προχωρήσετε άφοβα στην υλοποίηση και άλλων πιο πολύπλοκων σχεδίων.
Τιμή : 23.00€  -  156 Σελίδες  -  ISBN : 9789609745451  -  Ψυχαγωγία - Ενδιαφέροντα   
> Διαβάστε τις πρώτες σελίδες > Για παραγγελία:
 
Μάνια Χατζηιωαννίδη Οι χειροτεχνίες γοήτευσαν τη Μάνια Χατζηιωαννίδη από την ηλικία των 6 ετών. Tο κέντημα, οι βελόνες, το βελονάκι δεν έχουν από τότε κανένα μυστικό για εκείνη. Το 2009, όμως, το πάτσγουορκ μπήκε στη ζωή της. Έκτοτε δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα που να μη διαβάσει, ψάξει ή εφαρμόσει νέες τεχνικές. Eμπλούτισε τις γνώσεις της παρακολουθώντας σεμινάρια του εξωτερικού πάνω σε προχωρημένες τεχνικές και με την ικανότητά της στις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά) ανέπτυξε μεγάλο δίκτυο επικοινωνίας με δασκάλους και χειροτέχνες από άλλες χώρες. Οι σπουδές της (πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων) και η σχετική προηγούμενη εργασιακή εμπειρία της την οδήγησαν σήμερα να μοιραστεί την τεχνική του πάτσγουορκ με παιδαγωγικό τρόπο.